Speeltuin De Kievit

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

telefoon: 010 511 38 69

Wilgenlaan 5

2651 TA Berkel & Rodenrijs

Je ziet het beeld van de webcam van De Kievit. Je ziet hier de zwembaden en de waterspeelplaats. Zo kun je zien of het zwembad of De Waterkievit is geopend. Nog niet open? Vraag bij binnenkomst bij het winkeltje of het zwembad open gaat. Bij voldoende belangstelling wordt het zwembad geopend.

De foto wordt elke minuut vernieuwd, ververs de pagina voor de laatste foto.

../camera/webcam De Kievit

Bezoekadres:
Wilgenlaan 5
2651 TA BERKEL EN RODENRIJS

Postadres:
Postus 207
2650 AE BERKEL EN RODENRIJS

Telefoon: 010 511 38 69
Fax: 010 511 16 38
Emailadressen:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (algemene informatie, boeking schoolreisjes) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (wijzigingen abonnementen en adressen van de leden) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (website en/of inschrijfformulier)

SchoolreisjesSpeeltuin De Kievit is heel geschikt voor het ontvangen van groepen kinderen. Schoolreisjes, kinderfeestjes of uitstapjes van verenigingen worden gegarandeerd een succes!

Informatie en contactformulier

Wilt u een schoolreisje naar De Kievit plannen? Neem dan contact met ons op door middel van het contactformulier. Als u het formulier invult, hebben we meteen alle gegevens bij de hand. Op basis van de informatie die u geeft, nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en de schoolreis vast te leggen.

Klik op > Contactformulier schoolreis

Entreeprijs

De entreeprijzen voor schoolreisjes zijn gelijk aan de prijs van een gewone bezoeker. Er dient entree te worden betaald voor de bezoekende kinderen én hun begeleiders.
Prijsinformatie is vermeld op de pagina prijzen.

Reserveren

Hoewel de speeltuin dagelijks open is, is het wel noodzakelijk om te reserveren, voor groepen met meer dan 20 kinderen. De speeltuin hanteert namelijk een maximum aantal kinderen per groep per dag, zodat het zowel voor de kinderen als voor de leiding overzichtelijk blijft en de kinderen genoeg ruimte overhouden om te spelen.

Wilt u reserveren, bel ons dan eerst om de datum af te spreken, aanmeldingen ontvangen wij graag per e-mail.

Vervolgens sturen wij u een schriftelijke bevestiging. Tot 14 dagen van te voren kunt u ons laten weten of u ook patat en/of ijsjes wilt bestellen voor de groep.

Wilt u  meer Informatie?

Voor meer informatie neemt u dan contact op met de speeltuinleiding, liefst met het contactformulier voor schoolreisjes.

Alternatieve contactgegvens:
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (maar gebruik zo mogelijk het contactformulier voor schoolreisjes)
Telefoonnummer: 010-5113869
Faxnummer: 010-5111638.

Seizoen 2012

De speeltuin is open van zaterdag 7 april 2012 t/m zaterdag 6 oktober 2012.

Openingstijden

Maandag tot vrijdag

van 10.00 uur tot 17.30 uur

Zaterdag/zondag/feestdagen

van11.00 tot 17.30 uur

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor het lidmaatschap van de vereniging bij uw bezoek aan de speeltuin bij de speeltuinleiding. U ontvangt dan een (tijdelijke) ledenpas. Aanmelden gaat eenvoudig via het aanmeldformulier
Als het aanmeldformulier niet beschikbaar is, dan kunt u zich aanmelden bij het winkeltje tijdens openingstijden. U dient uw contributie dan meteen aan de kassa te voldoen per pin of contant. U krijgt een tijdelijke ledenpas mee. Deze dient u weer in te leveren als de definitieve pasjes worden opgehaald.

Prijzen

Het lidmaatschap van De Kievit sluit u in één keer af voor het hele gezin. U betaalt voor uw gezin dus één keer contributie. Een overzicht van de actuele contributies en toegangsprijzen > vindt u hier

Ledenpas

Bij uw bezoek aan de speeltuin moeten de ledenpasjes getoond worden. Passen worden verstrekt voor alle kinderen van het gezin en naar keuze 1 of twee begeleiders. Met een ledenpas heb je toegang tot de speeltuin. In sommige gevallen wordt er toeslag gevraagd bij speciale activiteiten.

Lidmaatschapsjaar

Je betaalt contributie voor een het lidmaatschapsjaar, dat loopt van de eerste zaterdag van april van het jaar tot en met de dag vóór de eerste zaterdag van april in het volgende jaar. Je pas(sen) blijft/blijven het hele jaar geldig bij allerlei activiteiten.
Het lidmaatschapsjaar 2016 loopt dus van de eerste zaterdag in april 2016 tot en met de vrijdag vóór de tweede zaterdag in april in 2017

Wie kan lid worden

Iedere volwassene woonachtig in Nederland, kan met zijn/haar gezin lid worden. 

Aantal begeleiders

Een lidmaatschap wordt aangegaan voor een gezin. Ledenpassen worden verstrekt voor alle kinderen van een gezin en naar keuze 1 of 2 begeleiders. Indien men kiest voor een lidmaatschap met slechts één begeleider, dan wordt een korting verleend van € 5,00 op de contributie.

De ledenpasjes komen op naam te staan van het gezin met een of twee begeleiders. De begeleiderspassen kunnen ook gebruikt worden door een begeleider, bijvoorbeeld oppas, die de kinderen van het gezin dat lid is, begeleid. Behalve wanneer deze begeleider ook op dat moment haar/zijn eigen kinderen begeleidt!  

Dus:

 • 1 of 2 begeleiderspassen
 • ledenpasjes voor alle kinderen uit het gezin
 • begeleiderspas ook geldig voor begeleider buiten het gezin. Maar niet wanneer deze begeleider ook zijn/haar eigen kinderen begeleid.

Verlengen: u blijft lid tot wederopzegging

Als u in in het voorgaande jaar lid was, dan ontvangt u jaarlijks tijdig voor aanvang van het nieuwe speelseizoen informatie over de betaling van de contributie voor het betreffende lidmaatschapsjaar. U blijft dus lid, meld u niet opnieuw aan!

Betalen

U kunt uw contributie voldoen door bankoverschrijving:

 • Rabobank, IBAN:  NL79 RABO 0106702513
 • T.n.v. De Kievit
 • Onder vermelding van uw lidnummer
 • De hoogte van de contributie kunt u vinden op onze pagina "prijzen"

Gegevens wijzigen

Wij verzoeken u vriendelijk uw gegevens goed te controleren en indien nodig wijzigingen door te geven via het wijzigingsformulier.

Opzeggen

Let op:  Volgens de statuten bent u lid van de speeltuinvereniging tot opzegging. Indien u niet betaalt, betekent dit niet automatisch dat uw lidmaatschap is opgezegd. De betalingsverplichting blijft in dat geval bestaan. Opzegging of wijziging van gegevens s.v.p. doorgeven aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pas verloren

Meld verlies van pasjes aan de speeltuinleiding. Op die manier kunnen we voorkomen dat er misbruik van wordt gemaakt. U kunt nieuwe pasjes aanvragen in de speeltuin. Hiervoor wordt € 2,50 per pas aan administratiekosten in rekening gebracht.

Openingstijden

Het speelseizoen
is geopend

Speelseizoen
Van 1e zaterdag in april
t/m 1e zaterdag in oktober
is de speeltuin dagelijks
geopend.

Check de website
voordat je ons 
bezoekt.

Openingstijden in speelseizoen
Weekdagen 
10u - 17.30u
Weekends en feestdagen
11u - 17.30u

BerichtenCam

Volg ons op...

Ben je helemaal online en wil je De Kievit overal volgen? Druk dan op de knop om naar onze Twitter / Facebook pagina's te gaan.

"Like" en deel je ons meteen?

 
 

Impressie

 • IMG_0561_processed_350w.jpg
 • IMG_0562_processed_350w.jpg
 • IMG_0563_processed_350w.jpg
 • IMG_0565_processed_350w.jpg
 • IMG_0566_processed_350w.jpg
 • IMG_0567_processed_350w.jpg
 • IMG_0568_processed_350w.jpg
 • IMG_0569_processed_350w.jpg
 • IMG_0570_processed_350w.jpg
 • IMG_0571_processed_350w.jpg
 • IMG_0572_processed_350w-2.jpg
 • IMG_0572_processed_350w.jpg
 • IMG_0574_processed_350w.jpg
 • IMG_0575_processed_350w.jpg
 • IMG_0576_processed_350w.jpg
 • IMG_0577_processed_350w.jpg
 • IMG_0578_processed_350w.jpg
 • IMG_0579_processed_350w.jpg
 • IMG_0580_processed_350w.jpg
 • IMG_0581_processed_350w.jpg

Facebook